Política d’enviaments


El cost dels enviaments peninsulars és de 7 €.

Només es fan enviaments dins del territori nacional (excepte Illes Canàries i Balears).

Els enviaments es faran els dimecres. D’aquesta manera intentem evitar que per alguna incidència aliena a nosaltres, els teus paquets puguin quedar tot un cap de setmana a algun magatzem de logística.

Totes les comandes s’expedeixen amb servei 24h i les hauries de rebre l’endemà de la seva expedició, llevat que hi hagi alguna incidència aliena a nosaltres.

Recollida al local

En cas de seleccionar recollida al local ens posarem amb contacte amb vosaltres per tal de coordinar l’entrega. 

Punts de recollida:

1. Fàbrica de Kom beer

c/ santiago rossiñol nº48. 08560 Manlleu (Barcelona)

2. Restaurant La Plaça, bar la plaça

c/ del centre nº35, 08530 La Garriga (Barcelona)Política de reemborsament

POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS

1. DEVOLUCIONS

Si no esteu satisfets amb algun dels nostres productes, teniu l’opció de tornar-lo en un termini de 14 dies des de la recepció de l’article.

Els articles s’hauran de trobar en perfectes condicions i en el seu embalatge original per poder ser tornats. A més, s’han de tornar amb el mateix mètode de transport utilitzat per a l’enviament. Tingues en compte que t’hauràs de fer càrrec de les despeses d’enviament des de casa teva fins a les nostres instal·lacions.

2. CANVIS

Si has comprat algun article de marxandatge (samarretes, dessuadores, etc.) i no has encertat amb la talla, pots fer un canvi per una altra talla. Tingues en compte que els canvis només es podran fer una vegada. Si després del canvi segueixes sense estar satisfet amb la talla, només podràs tornar el producte.

Els articles s’hauran de trobar en perfectes condicions i al seu embalatge original per poder ser canviats. Tingues en compte que hauràs de fer-te càrrec de les despeses d’enviament des de casa teva fins a les nostres instal·lacions, però, nosaltres ens farem càrrec del cost de l’enviament de tornada a casa teva.

3. COM PROCEDIR:

Per gestionar una devolució o un canvi només ens heu d’enviar un correu a kom.beer.lagarriga@gmail.com amb el número de comanda i la incidència i ens posarem en contacte amb tu immediatament.

Carrito de compra